Thursday, June 2, 2011

NOtalelaki.blogspot.com ----> izzatzainal.com

 

(Saya----->Aku)

Salam 2 all..

Dah lama tidak update blog ni, bukan aku menyepi daripada dunia blogging tapi aku sudah punya tapak baru sekarang.huhu..

Mahal sikit tapak baru sekarang tapi takpe la, dah minat nak buat camanakan. Tip daripada aku sendiri la kalau korang minat dengan sesuatu aktiviti tu tak rugi kalau nak melabur sedikit duit asalkan ianya berfaedah (yang tak faedah tu “say no!”) Senyuman

Aku nak bagi tau lepas ni aku akan luangkan masa lebih di tapak baru sebab cuba nak fokus dulu. Banyak2 tapak pun kalau tak fokus pun buat apa kan. Betul ke ? hehe.. Tak juga

Haish! sendiri tanya sendiri jawab.hehe..Ada sebabnya aku cakap camtu. Apapun aku nak bagi tahu ni post last kat sini.

Jangan sedih ye Muka menangis..hehe..poyo je, padahal takda orang nak masuk pun..Lepas ni harap korang dapat lawat tapak baru aku ni ya

ni tapak baru aku izzatzainal.com . Tentang blog ni aku belum punya rancangan apa-apa lagi. Kalau aku ada projek lain akan diumumkan dalam tapak baru aku ni ok. sekian..

Salam sukses kepada semua Senyuman kenyitan

5 comments:

TeriMa kaSih KeraNa MembAca seHinggA habis

Kepada pembaca sudikanlah diri anda memberi komen-komen yang membina bagi mengembangkan lagi idea-idea yang di sampaikan oleh penulis. Setiap komen anda di dahulukan dengan ribuan terima kasih..

Series! tabung nikah ni. lagipun ada iklan baru..klik jangan tak klik.

hehe..ape lagi..klik la..

pengunjung

Boleh dapatkan Quran di sini !!!

Generated image

Jana pendapatan dengan BLOG. Klik pada gambar

Silakan bertanya jika ada musykilah..

kod-kod makanan yang perlu dielakkan..

E100, E110, E120, E140, E141 E153, E210, E213, E214, E216, E234, E252, E270, E280,E325, E326, E327 E334 E335, E336, E337,E422, E430, E431, E432, E433, E434, E435, E436, E440, E470, E471, E472, E473, E474, E475, E476, E477, E478, E481, E482, E483, E491, E492, E493, E494, E495,E542, E570, E572,E631, E635,
E904

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails